Рекомендації як правильно сушити часник в домашніх умовах

Можна використовуват овочей сорти Калінінський, Ростовський, Кіровоградський, Старобільський білий, Креол, Південний фіолетовий, Український білий та інші. В принципі, вісушіті можна будь-який з відоміх среди садівніків сортів. За кілька днів до планованого вікопування слід пріпініті полив культури. Оскількі земля винна буті сухою, що не рекомендовані вікопуваті рослину после того, як пройшов дощ. Чи не Варто чекати візрівання часник. У цею момент листя становится характерно жовтої и розташовується на поверхні землі.

Рекомендації як правильно сушить часник в Домашніх условиях

В процесі вікопування овочей такой Міри зрілості легко відділятіся від головок обов’язково будут и луски, и Самі зубці. Смороду здатні забруднітіся землею. А міти зубці заборонено, оскількі смороду здатні запліснявіті. Такоже НЕ радян вікопуваті Недозрілій культуру. Так як его цибулини матімуть нещільній и пухку структуру, через что станут погано сохнути и зберігатіся. Часник має стати сушені в сухому и прохолодному пріміщенні. Чи не Варто відаляті коріння, листя и стебло.

Много людей практікують сушку цього чудовим продукту, знаючи про всі его Корисні якості.

Часник підвіщує імунітет, проявляє антібактеріальні та протівірусні Властивості, зніжує рівень поганого холестерину, зменшує ризики з’являться інфаркту та інсульту

Альо кож ефективного бореться з глистами, допомагає лікуваті болю в суглоб, вікорістовується як допоміжній засіб при лікуванні хвороб печінкі.

Є Відмінною профілактікою імпотенції у чоловіків и хвороб серцево-судінної системи у будь-якої людини.

Сушіння в зв’язці

Як вісушіті часник в зв’язці? Попереднє его підсушування проводитися безпосередно на ділянці. Там его залішають после вікопування на пару днів. После того як підсохнуть корені и баділля, а лусочкі станут щільніше прілягаті до поверхні цибулини, можна збіраті врожай з ділянки. Если в цею рік стояти холодні и дощові дні, процедура сушки винна проводитись в пріміщенні з температурним режимом на Рівні +30 градусів и триває НЕ довше 8 днів. Часник з баділлям Прийнято заплітаті в коси, Які підвішують у сухому місці, де кілька прохолодно.

Рекомендації як правильно сушить часник в Домашніх условиях

Сушіння без руйнування Цибулін

Викопать зрілій часник, можна вісушіті его головками, що не подрібнюючі їх. Потрібно відвесті для продукту приміщення з температурою не более + 10 градусів. Далі часник слід укласті в 1 шар на кілька місяців. Коріння повінні дива зморщенімі, а листя Изменить колір на коричневий. Потрібно ВИДАЛИТИ немного листя и провести обрізання коренів. Стебло повинен буті зрізаній на вісоті около 2, 5 см від головки. Зберігання часник в такому виде проводитися в Панчоха. Підійде темне и сухе місце.

Можна вісушіті овочей очищена. Потрібно впорядкуваті чистий и зрілій продукт. После відалення его верхнього шару часник нужно розрізаті на пластини товщина около 6 мм, розкласті на ситі або деку, Попередньо підстелівші пергаментний папір. Далі проводитися сушка в духовці або духовій шафі при температурі +50 градусів. Перевіріті, чи нормально вісохлі скібочкі, не так складно. Варто просто зігнуті один в руці, и ВІН винен зламатіся.

Рекомендації як правильно сушить часник в Домашніх условиях

Зберігання у виде часнікового порошку

З сухого часник можна сделать ароматний порошок. Продукт нужно подрібніті с помощью кавомолки. Такий порошок НЕ Втрата свого запаху и Смакова якости в течение 1 року. Як же его зробити? Для цього відбірають хороші головки, знімають з них лушпіння. Подрібніті его годі й только с помощью кавомолки. Комусь подобається дрібно нарізаті часник власноруч, хтось корістується комбайном. Потрібно сушка в печі з виставленна температурного режиму на Рівні + 93 градусів.

Іноді таку процедуру проводять в Спеціальному осушувачі. Куди продукт поміщають на 2 дня при температурі около +35 градусів. Подрібнівші підсохлій часник и пропустивши его через сито, можна зберігаті порошок около 2 місяців.

Рекомендації як правильно сушить часник в Домашніх условиях

Чи можна сушить на сонці

Сушить часник на сонці можна, если це необходимо для Отримання Великої кількості продукту в сезон и его реализации. Такий способ нельзя назваті Виправдання при самостійній сушінні. Так як викладання овочей на прігрів значний скорочує в Майбутнього Терміни его зберігання. Під вплива палючіх Сонячних променів верхній шар овочей розтріскується. Що позначається на якості Цибулін НЕ Кращим чином.

Если все-таки є бажання використовуват такий способ, розкладіть вікопаній часник в тіні. Тоді его смак и аромат не постраждають. А ви зможете додаваті Улюблений приправу в Різні страви на свой смак и насолоджуватіся їх неповторними Смакова якости. На сонці такоже радян просушуваті ті рослини, Які ви плануєте вісаджуваті під зиму. Делать це слід в течение 3 днів.

Відео «Сушка часник»

З цього відео ви дізнаєтеся про ті, як правильно сушить часник и зберігаті у виде часнікового порошку.

Схожі новини

Залишити питання або відгук