Особливості обробки томатів Сироватко

Сироватка – це молочно-кислий продукт, Який з’являється в результате Приготування домашнього сиру або после проціджування кислого молока. Сирно Менш жівільна, так як процес Приготування предполагает трівалу термічну обробка. Альо для городніх цілей можна використовуват будь-яку Сироватка, даже ту, что продається в супермаркетах.

Особливості обробки томатів Сироватко

Для такой культури, як томати обробка Сироватко дуже корисна, тому что молочний продукт багатий мінеральними Сполука, амінокіслотамі, лактози, цінними білкамі. Кисломолочний продукт не только відмінно бореться Із захворюваннямі, такими, як фітофтора, но и прекрасно удобрює грунт.

Відео «Обробка»

З відео Ві дізнаєтеся, як обробляті томати с помощью Сироватко.

! Застосування в городі

Як правило, обпріскуваті помідори кісломолочної Сироватко Прийнято з метою ПРОФІЛАКТИКИ розвитку патогенних мікроорганізмів, например, грибкових захворювань. Це обумовлено властівістю компонентів напою прігнічуваті Активність патогенних бактерій, які не уявляючі при цьом небезпеки для самих рослин.Особливості обробки томатів Сироватко

Чи не люблять Збудник захворювань такоже монокісліе з’єднання, Якими багатий продукт. Використання Сироватко допускається для молодої розсади або дорослих рослин як в условиях теплиць, так и на відкритих грядках.

Країни, что розвіваються, зміцнілі помідорні кущі можна почінаті обробляті кисломолочні засоби уже з дере чисел липня – це поможет збагатіті молоді рослини необхіднімі амінокіслотамі. І, зрозуміло, Сейчас засіб ефективного бореться з такою проблемою.Більше, як фітофтора, незважаючі на підступність недуги, Який відвідує більшість присадибна ділянок, особливо, в дощових літо.

Особливості обробки томатів Сироватко Особливості обробки томатів Сироватко Особливості обробки томатів Сироватко

Першу профілактічну обробка можна провести, як только ві вісадіть розсаду на грядки: обпріскаті Сироватко слабкі кущі та патенти, щоб Збудник НЕ зміг вразіті незміцнілі рослини.

Правила обпріскування

Більшість фермерів вважають за краще обробляті помідорні грядки Сироватко набагато Частіше, чем предполагает стандартна схема – один раз в десять днів. Справа в тому, что молочна захист дуже недовговічна, тому ее нужно відновлюваті. Як вже згадувать, найтонша молочна плівка на поверхні рослин, якові створює продукт, який не дает возможности нормально функціонуваті збудніків захворювань, тому Завдяк одній только сіроватці, можна Повністю позбавіті свои помідорчікі від небезпеки, Якими грозит фітофтороз.

Для Приготування розчин Сіроватку розводять водою кімнатної температури в співвідношенні один до одного. Залежних від Розмірів помідорною грядки, ви можете впоратіся зі звичайний розпилювач або скористати спеціальнім Садовим обприскувач.

Прекрасно, коли є можлівість Додати до приготування водно-сіроваткового розчин препарат Фітоспорін – ВІН НЕ только підвіщіть опірність культури до захворювань и шкідніків, но відчутно продовжіть период плодоношення.Особливості обробки томатів Сироватко

А можна піті ще далі и поєднаті обробка від хвороб з підгодівлею. Альо для цього розчин нужно готувати Дещо іншім способом: беремо 10 літрів води, 2 літри кісломолочної Сироватко, 10 крапель Звичайно йоду и кілька столових ложок деревної золи. Препарат, виготовлення Із зазначеним компонентів, прізначається для позакореневого піджівлення и ефективного допомагає Рослинам розвіватіся, Робить їх міцнімі, здоровими и стійкімі до захворювань и шкідніків.

З Огляду на недовговічність захисту, Городник рекомендуються Проводити обпріскування якомога Частіше. Зрозуміло, делать це Щодня навряд чи вдастся, тому Варто Зупинити свой вибір на сортах культури, что володіють підвіщеною стійкістю до захворювання.

Чи не можна нехтувати и правилами, Які допоможуть звесті небезпеки розвитку хвороби до мінімуму:

  • дотримуйтесь Правильний культурооборот на своєму городі – НЕ вісаджуйте розсаду помідорів там, де Ранее мешкали картопля, швідше за все, спори грибка зберегліся в грунті;
  • не чекає прояви хвороби и проводите Профілактичне обпріскування відразу после висадки розсади;
  • інтенсівність и частота обпріскувань будут прямо залежаться від погодніх умов, чем більш прохолодно и сиро, тім Частіше нужно обробка;
  • намагались вжіваті ЗАХОДІВ для прискореного ПЕРІОДУ плодоношення, так інфекція просто не встігне дістатіся до вашого врожаю. Цього досягають, відаляючі з помідоровіх кущів Нижнє листя у міру формирование верхніх.

Альо если трап непоправне и Зупинити хворобу НЕ вдається, нужно вжіваті ЗАХОДІВ относительно Збереження залишків врожаю. У цьом випадка нужно зняти всі, даже зовсім недозрілі плоди и Залишити їх «доходіті» на Сонячна місці, прогрів Попередньо в розігрітій до 40 градусів духовці около чотірьох годин. А можна пріскоріті Цю санітарну обробка и вітримати плоди в гарячій (60 градусів) воде около двох хвилин. Завдяк таким маніпуляціям, помідорчікі Залишайся здоровими и успешно дозріють.Особливості обробки томатів Сироватко

Як бачите, всі проблеми можна вірішіті, а Труднощі – подолати. Головне, любити свою дело, и багатий урожай обов’язково вас наздожене!

Відео «Помилки при вірощуванні»

З відео Ві дізнаєтеся, Які помилки можна допустіті при вірощуванні томатів.

Схожі новини

Залишити питання або відгук