Опис раннього сорту дині Карамелька F1

Велика овальна диня Карамельная F1 вся покриттям великою сіткою малюнки, ймовірно, через него колір здається приглушено жовтим. Вона ароматна и дуже смачна, під Товсте шкіркою ховається дуже світла, почти біла, м’якоть з карамельним смаком и невелика в порівнянні з іншімі сортами насіннєва коробочка.

Опис раннього сорту дині Карамелька F1

Диня рання, невімогліва до умов зростання, прекрасно переносити періоді посуху, при підвіщенні температури вищє +30 градусів квітів НЕ втрачає. Цей гібрид славитися стабільнім урожаєм, плоди зав’язують при будь-якіх примхи погоди. Рослина любити много вільного місця и можлівість вітіся, тому карамельки сідаючого так, Щоб не Вийшла скупченість на грядці, часто вірощують на шпалерах, но нужно враховуваті, что Перші плоди могут важіті около 3 кг.

Основні характеристики

Гібрид Ранній, плоди дозрівають через 5-60 днів з дня посіву. Прекрасно зростанні на территории Молдови, України, Південного регіону России в відкрітому грунті, за умови, что вісіваті нужно, коли грунт на глібіні 10 см прогріється до +15 градусів. В условиях теплиці іноді вірощують только розсаду, но Частіше вірощують дині, если кліматичні умови НЕ дозволяють делать це на грядці.

Рослина добре переносити коливання температури, показує скроню стійкість до фузаріозу.

Опис раннього сорту дині Карамелька F1

При Великій кількості чоловічіх квіток, Які цвітуть Всього добу, з 12-14 жіночих квіточок Вихід від 2 до 10 Зав’язь. Найперші плоди віростають до 2,5-3 кг, а следующие ма ють Вагу від 1,2 до 2 кг. Плоди відрізняються сильним ароматом и пріємнім солодким смаком, їх вжівають НЕ только свіжімі, з динь готують цукати, джеми, начинку для випічки. Зрілі плоди добрі транспортуються и зберігаються. Високі смакові и товарні якості плодів спріяють популярності, а значить широкому Поширення самє цього гібріда ананасних дзень.

Особливості агротехніки

Диня Карамель F1 прекрасно зростанні в теплицях и під плівковімі Укриття, но там, де дозволяє клімат, ее вважають за краще вірощуваті під відкрітім небом. Насіння від французького виробника можна Одразу без подготовки поміщаті в грунт, а всі інші бажано знезаразіті, замачівая в Слабко розчіні марганцівкі, потім вітримати Деяк годину в стимуляторе зростання.

На одному и тому ж місці дині сідаючого только через 8 років, тому грядку бажано підготуваті после картоплі, бобових культур або капусти. Головне, що не посадити после гарбуза. Місце бажано вібрато Відкрите и сонячне, це может буті даже Схили, но только південний. Карамельці нужно нейтральна пухка, РОДЮЧА грунт, вона добре зростанні на добрива суглинках, супісках, суміші чорнозем та піску. Перед посадкою можна внести пісок, компост, перегній в збідненій або важкий грунт, заправіті его комплексного мінеральнім добрива.

Опис раннього сорту дині Карамелька F1

У середіні травня, коли грунт Вже Досить прогрілася, и на глібіні 10-15 см термометр может Показати +15 градусів, підготовлені насіння поміщають на глибінь 2-4 см. Если посів роблять під Тимчасовим Укриття, то це зазвічай відбуватіся на пару тіжнів Ранее. Дині НЕ люблять густоти, между лунками з насінням (або рослинами при вісаджуванні розсади) нужно залішаті від 50 до 80 см. На дачах Цю Динька сідаючого так, щоб вона могла вітіся на шпалеру, підставляючі весь плід свіжого Повітря и максімальній кількості Сонячна світла.

Для візрівання дині нужно много Сонячна світла, тепла и Волога. Їй влаштовують систему крапельного зрошення, но найчастіше дачники рясно поливають раз на тиждень, пріїжджаючі з міста. Обидвоє варіанти Цілком влаштовують цею невибагливий гібрид. Як більшості рослин місту, дині потрібні основні Речовини для росту – азот, фосфор и калій, а кроме них ще много мікроелементів, Які можна отріматі з комплексного мінерального добрива. Навесні до Цвітіння можна внести азот, а пізніше упор робиться на фосфор и калій, Які потрібні для візрівання плодів. Карамельний добро відгукується на позакореневе піджівлення.

Опис раннього сорту дині Карамелька F1

При промисловому вірощуванні на великих полях застосовують стимулятори росту и гербіциди для Боротьба з бур’янами. Пріватнікі на містах прополюють вручну, но бур’янів на баштані буті не винних.

Урожай збірають Вже после 50-55 днів зростання, коли Зовнішній вигляд підкаже, потім перед транспортування (если нужно) кілька днів зберігають при немного зніженій температурі. Розрізаті для вживання в свіжому виде можна даже прямо з грядки.

Відео «Формування дині»

З цього відео ви дізнаєтеся про ті, як займатіся Формування дині.

Схожі новини

Залишити питання або відгук