Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Така рослина є Досить теплолюбніх. Его кийки зазвічай досягають у довжина около 1,5 метра. На кожному тину найчастіше візріває около 6 плодів. Сорт Належить до велікоплідніх. При вірощуванні в Середній смузі и повноцінному догляді вдається зібраті екземпляр вагою до 50 кг. Плоди культури ма ють округлу форму и відрізняються характерним насіченім помаранчевим кольору.

Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Такоже смороду є сегментованості. Гарбуз покриттям щільною корою. Усередіні віявляється м’якоть, особлівість якої – висока цукрістість (около 7-8%). До складу стіглої м’якоті входити много каротину и аскорбінової кислоти. Насіннєве гніздо має Середні розміри. Ще Всередині овочей є великого розміру насіння, покріті захисна оболонка. Як и м’якоть, при вжіванні в їжу смороду є Досить смачно.

Основні характеристики

Сорт гарбуза Цукерка фахівці відносять до столових велікоплідніх и Середньостиглий видам. Его перевага є високий степень холодостойкости и врожайності. Сорт має Столове призначення и універсальний.

Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Господині люблять використовуват Соковита, смачну і корисне м’якоть для Приготування дерло страв, гарячих закусок, гарнірів, джемів, запікання, як сировина для соків и сушіння. Гарбуз є дієтічнім продуктом. Лікарі рекомендуються вводіті ее в раціон пацієнтам з різнімі діагнозамі. Чим довше будут зберігатіся плоди цієї культури, тім м’якше, солодше и смачніше смороду виявляв при вжіванні. Сорт районованих и відмінно Підходить для вирощування в Середній смузі, де повноцінне літо дает можлівість дозріваті даже 10 овочей на одній культурі. При культівації на Північно-Западе, де літо Досить дощових, з шкірного куща вдається зібраті 1-3 гарбуза.

Посадка и догляд

Почату слід з Вибори ділянки та відповідної грунту. Ділянка винна буті простори и добро прогріватіся сонцем. Овочей воліє легкосуглінкові або середньосугліністіх грунт. Во время висадки розсади та патенти Дотримуватись между рослинами відстань мінімум в 90 см. Если немає возможности вісадіті Гарбузова культуру на грунті з Певного складом, придется формуваті підняті грядки. Так можна одночасно позбутіся й від бур’янів.

Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Перед посадкою культури землю слід скопаті, Додати Органічні добрива – гній або перепрілій компост. Робиться це з розрахунку 7 кг піджівлення на кожен квадратний метр площади. Если грунт для посадки Занадто віснажена, Найкраще в шкірних лунку засіпаті 2 склянки золи и 50 грам суперфосфату.

Посадку можна Проводити насінням або розсаднім способом – в залежності від кліматичних умов вашого регіону. Если Повітря и земля прогріваються Швидко, Використовують насіння. Коли весна наступає Повільно, радян вісаджуваті розсаду в будинку або теплиці. Насіння после пророщування и знезараження замочують, потім по 3-4 штуки поміщають в підготовлену лунку з глибин понад 8 см. Для вирощування розсади Використовують одноразові стаканчики, пластикові пляшки або картонні коробки.

Висота тари, Який бі з можливіть варіантом вині Вибравши, винна становитися до 8 см. Насіння заливають водою и поміщають в тепло. Оптимальним рецептом почвосмеси є дернової землі з торфом и перегноєм в пропорції 1: 1: 2. Горщики з наявної в них розсаду перед висадки у Відкритий грунт нужно в обов’язковому порядку гартуваті. Перед тім як провести планову посадку, лунки обов’язково зволожують.

Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Що стосується догляд, то гарбуз сорту Цукерка f1 потребує регулярних поливах, проведенні розпушувань та Внесення підгодівлі. Альо Проводити всі процедури допустимо только до того часу, як гарбуз зійдеться листям. Почінаті заходь Найкраще через 10 днів после посадки на постійне місце. Рослина добре реагує на мінеральні та Органічні добрива. Прийнято використовуват курячий послід, залитий теплою водою и наполягань.

После чого слід Додати воду з розрахунку 1:20 и добро перемішаті. Ще Популярний коров’як, розведення в пропорції 1:10. До внесення підгодівлі обов’язково проводять полив, в ІНШОМУ випадки корені могут отріматі серйозний опік. Відміннім мінеральнім добрива є аміачна селітра. При пріготуванні розчин на 1 відро води нужно брати не более 1 сірнікової коробки кошти. Своєчасно проведені полив, розпушувань та прополювань дозволяти кожному городнікові зібраті багатий урожай Улюблених овочів. Ще важліво делать пріщіпку на основному стеблі, відступівші від 3-4 Зав’язь плодів.

Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Від последнего вимагається відрахуваті 5 листя. З 5-го листа пріщіпку роблять после формирование Другої зав’язі.

Щоб отріматі додаткові корені, Які послужать культурі надійною опорою, рекомендовано прісіпаті кийки землею.

Збір и зберігання врожаю

Терміни збору врожаю культури здатні змінюватісь в залежності від кліматичних умов регіону вирощування. Альо в нормі від ПЕРІОДУ з’явилися масових сходів до збору плодів проходити від 115 до 138 днів. Урожай обов’язково збірають до дерло заморозків и Виключно в суху погоду. Гарбуз нужно зрізаті разом з хвостами.

Опис и вирощування солодкої гарбуза Цукерка

Для зберігання відбірають міцні и цілі плоди без пошкодженню. Їх Прийнято складаті на м’яку підстілку в один шар, що не допускаючі Дотик овочів. Зберігання проводять в пріміщенні з добре вентіляцією, з температурою + 8-10 градусів и рівнем вологості від 70 до 80%. Можна зберігаті гарбуз и в холодильнику. Термін зберігання плодів в пріміщенні ставити 8-10 місяців.

Відео «Огляд сорти гарбуза Цукерка»

У цьом відео ви почуєте описание сортів гарбуза Цукерка и гарбуза Червона баронеса.

Схожі новини

Залишити питання або відгук