Опис и формирование осіннього сорту груші Гвидон

Почату Варто з характеристик даного сорту. Початок плодоношення культури настає на 4-й рік з моменту посадки. З кожного дерева регулярно збірають Високі врожаї. Середній Показник врожайності ставити до 55 кг з одного груші. Сорт середньої зімостійкості. Наділеній високим імунітетом до хвороб и з’явилися шкідніків. Пора знімною зрілості фруктів настає на качана вересня. Єдиний недолік сорту – урожай зберігає товарний вигляд и смакові якості НЕ більше 10 днів.

Опис и формирование осіннього сорту груші Гвидон

Опис сорту Включає Зовнішнє описание дерева и его плодів. Культура вважається нізькорослої – висота НЕ перевіщує 3,5 м. Крона широкопирамидальная або куляста. Міцні Пагоні великого діаметра ростуть вертикально. Середня вага плоду – від 100 до 140 г. ВІН покриттів світло-зеленою шкіркою з обов’язковим жовтим відтінком в більшу темно-зелену цятку. Щільна м’якоть жовтого відтінку зерниста и Досить Соковита. Смак плодів солодкий з характерною кислинкою.

Особливості вирощування

Щоб успешно вірощуваті на ділянці сорт чудовим груші Гвидон, важліво знаті правила посадки та культівації. Для саджанців вібірають просторі и добро освітлене місце з дренированной землею. У лунку поміщають пожівній грунт разом з перегноєм и золою. Установку саджанця проводять так, щоб місце щеплення розташовувалося на 5 см над рівнем грунту. Землю после висадки акуратно утрамбовують. Верхівку слід обрізаті, залиша НЕ более 90 см. Далі проводитися полив.

Опис и формирование осіннього сорту груші Гвидон

У догляді за молодим деревцем теж немає Нічого складного. Культура швідкозростаюча, тому требует Рясного поливу. Витрати води для одного доросли дерева ставити 10-15 відер. Заборонено кропіті крону методом дощування. Правильно буде провести полив землі в прістовбурніх Кіл Із садового шлангу.

Частота полівів Залежить від погодніх умов.

Навесні процедуру не проводять, а посушлівім літом політи дерево Знадоби кілька разів. Если немає дощу, полив проводитися во время формирование плодів. Осінній полив после збору врожаю дозволити НЕ только Закласти новий урожай, но й уберегті грушу від заморозків.

Если при огляді дерева Виявлено бліді и рідкісні листи, а Пагоні тонкі и вітягнуті, нужно провести підгодівлю азотом. Відмінно зарекомендувала себе сечовіна – ее вносячи Навесні и восени. Підійде и настій коров’яку. Коли дерево цвіте, а плоди наліваються, для Поліпшення їх Смакова якости потрібні мінеральні добрива.

Опис и формирование осіннього сорту груші Гвидон

Можна використовуват розчин деревної золи або фосфорно-калійні комплекси з Додавання других відів мікроелементів. Хоч культура і має Стійкий імунітет до вірусів и шкідніків, профілактика НЕ ​​зашкодіть. Застосовують як бордоського рідіною, так и інсектициди. Останні кошти Використовують и для БОРОТЬБИ Із захворюваннямі и з’явилися на груші Комаха.

Правила формирование

Сформувати крону плодового дерева можна в процесі проведення формує, санітарної та омолоджуючої обрізки.

Формує обрізка особливо актуальна для цього сорту в Перші роки. Правильно виконан процедуру, садівник отрімує дерево з потужного кістяком, Пожалуйста вітрімує Рясне урожай. Обрізка такоже збільшує Освітленість крони и впліває на довговічність культури.

Щоб пріскоріті початок плодоношення и підвіщіті врожайність, відаляють Пагоні, спрямовані всередину крони. Залишити має только центральний стовбур. Основний структурний ряд в нормі складається з 5 різноспрямованіх пагонів первого порядку. Гілок іншого порядку залішають НЕ более 7 штук. Такоже залішають немного дрібніх гілок. Обов’язковому відаленню підлягають слабкі та пошкоджені Пагоні.

Відео «Правильна обрізка груші»

З цього відео ви дізнаєтеся про ті, як слід обрізаті грушу.

Схожі новини

Залишити питання або відгук