Характеристика та вирощування середньопізньої Мармурової гарбуза

Опис сорту Мармурової зазвічай почінається з характеристики ее смаку. Дійсно, цею Різновид відрізняється ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ насолодою и освіжаючім ароматом. Согласно хімічними Показники, вміст цукрів у плоді доходити до 13%. М’якоть плоду пухка, жовто-оранжева, а скорінка м’яка и легко ріжеться.

Характеристика та вирощування середньопізньої Мармурової гарбуза

Свою Назву сорт получил Завдяк кольору плодів. Зріла гарбуз забарвлена ​​в темно-сірий колір, іноді переходити в глибокий зелений. Кроме того, на горбістій ​​поверхні трапляються блідо-сірі прожилки и цяткі, через что гарбуз набуває ще більшу схожість з цінною гірською породою. Величина плода невелика, а вага НЕ перевіщує 5 кг.

Що стосується змісту мікроелементів, то Мармурова гарбуз НЕ відстає за Показник корисності від своих побратимів. У плодах містяться вітаміни А, В, Е, каротин, калій, магній и інші необхідні організму Речовини.

Мармурова гарбуз прекрасно переносити транспортування и володіє трівалімі термінамі зберігання (до 1 року). Повний вегетаційній период сорт проходити за 130-140 днів.

Вісаджуваті Мармурова гарбуз Найкраще в регіонах з Південним кліматом, оскількі від кількості світла и тепла безпосередно Залежить Насолода сорти.

Городник рекомендуються в Першу Черга підготуваті грунт для майбутнього рослини. Цім слід зайнятості ще восени, удобрити грунт перегноєм и нормализовав кислотний рівень грунту. Если Кислотність підвіщена (чого Мармуровий сорт не любити), то в грунт такоже слід Додати села золу.

Характеристика та вирощування середньопізньої Мармурової гарбуза

Перед самою посадкою рекомендовано внести калійні добрива и добро перекопаті ділянку.

Вісаджуваті Сейчас Різновид гарбуза можна без розсади, безпосередно у Відкритий грунт. Однако насіння слід підготуваті перед посадкою. Для цього їх прогрівають в течение 10 годин при вісокій температурі (від 35 до 40 градусів), после чого на 12 годин опускаються в розчин деревної золи и гарячої води. Для розчин Використовують 2 ложки золи на 1 літр води.

После цього настав час висадки в грунт. Для качана Переконайся, что земля прогрілася мінімум до 13 градусів. Оптимальною температурою для посадки вважаються 14 градусів. Ділянка, на якому ви плануєте висадку культури, винен буті добро освітленій и віддаленій від протягів.

Вірівші лунки діаметром 30 см на відстані півметра один від одного, налійте в шкірних гарячу воду (не менше 50 градусів). Коли земля вберу воду и прогріється, можна закладаті зерна по 2-3 штуки, заглібленій їх на 5-6 см. После цього лунка прісіпається сумішшю з мінеральних добрив и перегною.

Щоб избежать нічніх заморозків и для Поліпшення схожості насіння рекомендується Накритий майбутні рослини плівкою. Прибирати ее слід, коли на сходах утворюється 1-2 листочка.

вирощування

Характеристика та вирощування середньопізньої Мармурової гарбуза

Головними правилами вирощування є своєчасній полив, прополка и добриво культури.

После посадки и до з’явиться паростків поліваті гарбуз Варто Щодня. Делать це треба акуратно, під стебло. После Утворення сходів полив слід Здійснювати рідше, проти у великих ОБСЯГИ – на шкірних рослину має пріпадаті НЕ менше 5 літрів води. В цілому гарбуз не любити посуху, тому необходимо уважний стежіті за забезпечення культури волога.

Щоб вода отримувалася более доступу до коріння, бажано перед шкірних поливом Здійснювати розпушувань грунту. Делать це треба неглібоко (до 12 см) и не зачіпаючі коріння.

Кроме доступу волога, прополка необхідна як міра Боротьба з бур’янами и як способ збагачення коренів кисня. Почінаті Першу прополку слід после з’явиться 2-3 лісточків на сходах, відаляючі при цьом слабкі рослини и залішаючі Сильні. Щоразу после прополки важліво прибирати бур’яни. После розростання гарбуза смороду будут Вже НЕ страшні, но до цього могут стати причиною Слабкий зростання и неправильного запиленості.

Характеристика та вирощування середньопізньої Мармурової гарбуза

Підгодовуваті культуру можна почінаті через 3 тіжні после з’явилися посадки насіння, для чого вікорістовується послід курей або гній. Вводіті мінеральні добрива можна 1-2 рази в течение Усього вегетаційного ПЕРІОДУ.

В цілому Мармурової гарбузі НЕ нужно догляд понад перерахованого. Єдине, что может знадобітіся, це Додаткове запиленості.

Деякі садівнікі-Любителі вірощують Мармурова гарбуз в Домашніх условиях. Роблять це смороду с помощью розсади. Для того щоб такой Великої культури, як гарбуз, вистача місця, та патенти, взяти Ємність великого об’єму. В цілому процедура посадки и догляд за домашніми гарбузом така ж, як и за гарбузом на прісадібній ділянці. Єдине, что ймовірність необхідності штучного запилених вищє, чем на дачних ділянках.

При дотріманні всех умів посадки и догляд на Вашому городі вирости один з найсолодшіх и смачно сортів, оздоба столу – Мармурова гарбуз.

Відео «Гарбуз без поливу и прополювань»

З цього відео ви дізнаєтеся про ті, як можна вірощуваті гарбуз без поливу и прополювань.

Схожі новини

Залишити питання або відгук