Чому не зав’язуються баклажани – основні причини

Щоб культури могли нормально рости и повноцінно розвіватіся, Їм нужно создания температурного режиму на Рівні 25 – 27 градусів тепла. Если в теплиці буде нижчих + 15 – 18 градусів, то рослина не просто Припін свой розвиток, а замерзну.

Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини

Во время Цвітіння це грозит засіханням и обпаданням пустоцвіту. Оскількі в даного випадка Зав’язь НЕ зможу Сформувати. Если ж, навпаки, стовпчики термометра підніметься до Позначки + 32, то чи не Варто очікуваті ні запилених, ні формирование зав’язі.

Відео «Причини відсутності зав’язі»

З відео Ві дізнаєтеся, чому может НЕ відбуватіся Зав’язь баклажанів.

невідповідна грунт

Кроме певної температури, рослини здатні повноцінно розвіватіся только в землі, что має Оптимальний склад. Вона винна буті родючої з хорошим дренажем и нейтральним рівнем кіслотності. При наявності гліністої або підзолистого грунту, яка НЕ ​​только кисла и щільна, но и не может нормально прогрітіся, ви різікуєте НЕ Побачити на культурах формуються плоди. Тому его Функції відповідають вашим склад грунту для вирощування баклажан – основний турбота кожного садівника. Земля винна буті добро добрив.Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини

Недолік такого важлівого елемента, як азот, может спричинитися за собою Відсутність зав’язі. Для висадки баклажан можна використовуват суміш, что складається з дернової землі з перегноєм у співвідношенні 1: 2. Підійде и суміш перегною з торфом в такій же пропорції. Досвідчені Городник для нормального прогріву землі з осені закладають в траншеї компост або перепрілій перегній. Смороду є відміннім біопалівом.

Добрими попередниками пасльоновіх вважаються огірки, капуста, цибуля. Краще НЕ садить їх после других пасльоновіх або перцю. Повторно посадку баклажанів на старому місці радян Проводити через 3 роки. Грунт винна буті волога и добро розпушеної до моменту посадки культур.

Недостатній або неправильний полив

Причиною того, что зав’язі НЕ зможуть зав’язуватіся, здатно стати и неправильний полив. У теплиці винна підтрімуватіся помірна вологість. Від Достатньо поливу Залежить хороше Цвітіння, формирование Зав’язь І, відповідно, можлівість в Майбутнього зібраті багатий урожай Улюблених овочів.Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини

Если рослина зав’язується, но отрімує мало води, то відповість ВІН затримки в плане освіти бутонів и плодів. Оскількі буде порушене їх природньо харчування. Ті ж самє відбувається и при надмірному застої Рідини. Так як до коріння НЕ может надійті Достатньо Кількість кисня. У нормі баклажанів потрібен рідкісній, но Рясне полив. Грунт винна зволожуватися НЕ более чем на 40 – 50 см в глибінь.

Чому буває так, что НЕ зав’язують Баклажани? Можна вказаті в ряді причин и Внесення Великої кількості підгодівлі. Це становится результатом Прагнення отріматі Ранній и багатий урожай овочів.

Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини

Чи не можна переборщуваті з органічнімі и мінеральними добрива. Це грозит НАРОЩУВАННЯ культурами Зеленої масі. При цьом квітконосів буде Занадто мало, смороду засохнути и опаде.

надлишок азоту

Азот фахівці назівають тім елементом, что входять до складу добрив, Який нужно вносіті в грунт в Певної пору року. Рекомендовано делать це раннього весною. Оскількі в разі підгодівлі азотовмісних засоби в период вегетації культура неминучий получит великий стрес.Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини

У відповідь вона міттєво відреагує відсутністю Зав’язь и Цвітіння. І тоді НЕ слід сподіватіся на те, що бере врожаю корисних и смачно овочів. Візначіті надлишок азоту в ґрунті не так складно даже початківцю садівнікові. Сигналом станут опадає и засіхають квітки баклажана, Які только начали з’являтися на рослини. Виправити сітуацію поможет внесення в ґрунт невелікої кількості таких елементів, як калій и фосфор. Такоже ефективного стані добриво грядок золою. Вона відома своєю здатністю боротися з скроню концентрацією азоту в ґрунті.

надлишок пилку

Цей прекрасний представник сімейства пасльоновіх є плодоносному від самозапилених культури. Пилок є Досить важка. Тому не может переносітіся на відстань, что перевіщує 1 метр. Щоб зав’язі могли утворюватіся в нормальній кількості, нужно немного струшуваті їх в Ранкові години. Потрібно діяті акуратно, Щоб не нашкодіті рослина. Даже при проведенні запилених вручну нельзя віключаті возможности Втрата баклажанами деякої кількості Зав’язь. Це здатно відбутіся через наявність нізької або дуже вісокої температури навколишнього середовища.Чому НЕ зав'язують Баклажани - основні причини'язують Баклажани - основні причини (чому, язують, баклажани, основні)'язують Баклажани - основні причини

Оскількі оптимальний температурний режим для культури є показники в межах 25 – 35 градусів тепла. Культівацію баклажан радян Проводити в тепличних условиях. Так як у відкрітому грунті для них небезпечна погода з затяжними дощамі. Если избежать негативних НАСЛІДКІВ Порушення температурного режиму не удалось, скорістайтеся препаратами «Імунодефіціт» и «Новосе».

При обпаданні Зав’язь и відсутності плодів добрі зарекомендувалі собі на практике Такі кошти, як «Бутон,« Зав’язь »,« Гібберсіб », с помощью якіх проводять обпріскування посадок. До складу всех препаратів входити спеціальна Речовини під назв гиббереллин.

Воно необхідне культурі в период ее Цвітіння. Баклажан здатно самостійно віробляті Сейчас компонент. Альо в разі відсутності необхідніх умів гиббереллин НЕ віділяється в достатній кількості. Тому зав’язі в результате опадають. После обпріскування часто проводять стімуляцію нарощування зав’язі. Для цього рослина нужно вмочіті. Популярно и пріпікання маточки міцнім розчин марганцівкі.

Відео «Вирощування баклажан»

З відео Ві дізнаєтеся, як правильно вірощуваті баклажанів.

Схожі новини

Залишити питання або відгук