Чому диня проростає?

Насправді, если ви побачим, что насіння Всередині Вже пустили розточення, як маленькі, так и годиною Досить Великі Пагоні, це означає, дере за все, неправильне зберігання. Причем на вигляд візначіті такий побічній ефект практично Неможливо, так як часто зовнішніх пошкоджень, тріщін або дірок немає. Зрозуміло, если фрукт не має характерного дінного запаху, зовні непріваблівій, порушена цілісність, купуваті его НЕ рекомендується.

Чому диня проростає и чи можна ее є

Другою причиною з’явилися такой проблеми Виступає срок, так як НЕ КОЖЕН сорт может лежать дуже Довгого. Если ви Придбай плід и залиша на два тіжні в холодильнику – це послужити причиною проростання. Найдовший могут зберігатіся середньостіглі та пізні сорти. Термін Збереження колівається примерно до півроку, если надані умови зберігання відповідають вимоги. Если ж ви купили и залиша без Нагляду Ранній сорт, то пророщені зернами Вже НЕ здівуваті – їх нужно Їсти відразу.

Важліво такоже Забезпечити належно зберігання дині в Домашніх условиях. Пам’ятайте, что до того, як потрапіті в холодильник, вона Вже могла пролежать Деяк годину на лотку. Чи не соромтесь уточнюваті годину збору. Фрукт любити вологість до 80% и температуру в 2-4 градусів вищє нуля. Якщо не дотримуватись таких стандартів, паростки Всередині дині могут стати звичайна делом. Чи не можна залішаті ее на сонці и в теплі, особливо если температура перевіщує 23 ° C. Насіння дині почінають проростаті Вже на 7-й день, даже если цілісність оболонки НЕ порушена.

Чому диня проростає и чи можна ее є

Чи можна Їсти пророщені діню

Если дині проросли, и ві помітілі це, як только принесли їх з Сайти Вся и розрізалі, значить, смороду Вже Досить много годині лежали, або продавці Займаюсь штучних дозріванням.

В цілому їх можна вжіваті в їжу. Проростіті їх можна и вдома, если порушуваті умови Збереження. Такі фрукти теж можна Їсти. Альо дуже часто смороду Вже втрачають свои смакові якості, могут ставаті твердих або гіркімі.

Насправді, пророщуванням могут здівуваті вас и гарбуза, и кабачки – все, у кого Всередині є насіння. Це кож означає Порушення лежкости и трівалій годину Збереження. Їх теж можна Їсти, но як и в разі, коли диня проросла, смороду немного втрачають свои якості смаку и вигляд. У будь-якому випадка, если правильно зберігаті фрукти и овочі, можна убезпечити себе від з’явилися подібніх проблем. Альо іноді Самі огірки, гарбузи, кабачки та дині могут давати паростки всередину себе.

Чому диня проростає и чи можна ее є

Даже домашні. Це відбувається, тому что трапляються погані насіння, ще до етапу пророщування. У будь-якому випадка є їх можна, если смороду залішаються смачно и Привабливий на вигляд.

Відео «Як вібрато діню»

З цього відео ви дізнаєтеся, як правильно вібіраті діню.

Схожі новини

Залишити питання або відгук