Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки

На сьогоднішній день широко культівують Такі сорти:

  • Біле яйці, або White Egg – це Ранній сорт баклажан (65 днів), Який БУВ завезений до нас з Японії. Для него характерний плід яйцеподібної форми з пріємною ніжною м’якоттю світлого кольору, что володіє грибним смаком и ароматом. Привабливий Довгим процесом плодоношення и має велику Кількість зав’язі, что спріяє гарній врожайності. Кущі баклажан компактні, досягають висоти около 70 сантіметрів. Плід має Вагу до 200 грамів, розмір 10х8 сантіметрів. Рослина добре переносити різкі Зміни кліматичних умов, зміни температур, добре транспортується и стійко до вірусніх захворювань (тютюнової мозаїки). Часто вірощується як в теплицях, так и у відкрітому грунті.

Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки

Відео «Сорти білих баклажанів»

З відео Ві дізнаєтеся про сорти білих баклажанів.

вирощування

Цей вид баклажан НЕ требует яких-небудь спеціфічніх умів для вирощування. Розведення рослини проводитися за тимі ж стандартами, что й темних баклажанів, и діліться на два етапи:

  • вирощування розсади з насіння;
  • висадка молодих рослин у Відкритий грунт.Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки

Слід враховуваті, что Баклажани цього виду воліють добре зволожені родючі грунти з Достатньо кількістю освітлення, но кож могут віростаті на грунтах з низьких кіслотністю, если Попередньо провести підготовку грунту.

Неродючу грунт збагачують сумішшю з перегною, торфу и лежані тирси у співвідношенні 4: 2: 1 з Додавання золі, суперфосфату, сечовіні и крупнодисперсного піску.

Кущі баклажанів прекрасно адаптуються до перепадів температурного режиму, но в теплицях рекомендується підтрімуваті температуру в межах +25 градусів.

Полягає в основних заходах:

  • проведення підгодівлі (не менше 3-х за период вирощування);
  • ! застосування правильного режиму поливу з температурою около +25 градусів;
  • розпушувань грунту меду рядами (Не менше 5 разів за период вирощування);
  • при необхідності формирование кущів, відалення пасінків;
  • проведення мульчування грунту для ее захисту и Поліпшення властівостей;
  • Залучення комах-запилювачів во время Цвітіння кущів;
  • ! застосування стімуляторів плодоутворення через обпріскування рослин.Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки

збір врожаю

Плоди слід зніматі з куща, вікорістовуючі чем або секатор, Щоб не віламуваті Гілки. Если Стигла баклажан Вчасно НЕ відаляється, то ВІН набірається гіркоті и втрачає ніжні Властивості м’якоті. Зазвічай плід зрізається разом Із плодоніжкою.

Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки Білі Баклажани зі смаком грібів: Особливості агротехніки

Відео «Вирощування баклажанів»

З відео Ві дізнаєтеся, як вірощуваті баклажанів.

Схожі новини

Залишити питання або відгук